Vi är en grupp som ligger under Oskarshamnsbygdens Fågelklubb, och arbetar med att rehabilitera skadad fåglar och vilt. Vår huvudorganisation är KFV Sverige. (Katastrofhjälp Fåglar och Vilt), och det är deras etiska regler som vi följer. De fåglar/djur som vi har möjlighet att ta hand om är samtliga fågelarter, Ekorre, Hare och Igelkott. På denna blogg så kommer ni att kunna följa vår verksamhet, och vi kommer även att ge lite tips om vad man ska göra om man hittar en skadad fågel eller djur.

fredag 23 november 2012

Äntligen klart.

Idag så var länsveterinären här på sin besiktning, och hon hittade inget att anmärka på, så allt är klart för att bedriva allt i egen regi. Hon ska bara skicka över ett godkänt protokoll på besöket så är det klart.
Så fort det har kommit så är tanken att samla ihop de som ska vara med i gruppen och ha ett första ordentligt möte där vi ska staka ut framtiden.

Sidensvansen som kom in häromdagen mår bra och äter ordentligt. Den har även börjat att använda den vinge som den inte använde förut, så på söndag så ska vi nog se hur den klarar sig i den lite större utevoljären.

Harunge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar