Vi är en grupp som ligger under Oskarshamnsbygdens Fågelklubb, och arbetar med att rehabilitera skadad fåglar och vilt. Vår huvudorganisation är KFV Sverige. (Katastrofhjälp Fåglar och Vilt), och det är deras etiska regler som vi följer. De fåglar/djur som vi har möjlighet att ta hand om är samtliga fågelarter, Ekorre, Hare och Igelkott. På denna blogg så kommer ni att kunna följa vår verksamhet, och vi kommer även att ge lite tips om vad man ska göra om man hittar en skadad fågel eller djur.

söndag 1 maj 2016

En ny patient efter att haren släppts.

Haren släpptes igår kväll och försvann tydligen som en avlöning för vi har inte sett skymten av den. Vi öppnade bara burdörren så den skulle kunna gå ut när den ville och när vi lade ut lite morötter igår kväll i buren så var den borta. Idag på morgonen så låg alla morötter orörda i buren så dit hade den inte kommit tillbaka.
Under morgonen så hämtades en liten ekorre som blev funnen igår ensam på en gräsmatta och under dagen så har den fått välling var tredje timma. Den har ett par små skador, men i övrigt så verkar den vara i fin form.
Om ni vill hjälpa till att sponsra den lilles mat så kan ni gärna sätta in en liten slant på vårt Swishkonto som ni hittar högra kanten på bloggen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar