Vi är en grupp som ligger under Oskarshamnsbygdens Fågelklubb, och arbetar med att rehabilitera skadad fåglar och vilt. Vår huvudorganisation är KFV Sverige. (Katastrofhjälp Fåglar och Vilt), och det är deras etiska regler som vi följer. De fåglar/djur som vi har möjlighet att ta hand om är samtliga fågelarter, Ekorre, Hare och Igelkott. På denna blogg så kommer ni att kunna följa vår verksamhet, och vi kommer även att ge lite tips om vad man ska göra om man hittar en skadad fågel eller djur.

fredag 6 maj 2016

Ekorren växer.

Den lilla ekorrungen har nu lärt sig att äta ur flaskan och går stadigt upp i vikt, men än så länge handlar livet om att äta och sova. Många gånger så somnar den nästan innan den hunnit att äta färdigt och den somnar garanterat i handen innan vi hunnit lägga tillbaka den i buren igen. Men vi vet att om någon vecka ,eller lite mer, så är det full fart i buren och det ska klättras överallt där den kommer åt.
Vi vill samtidigt passa på att tacka alla våra bidragsgivare som sett till att den får en bra start här i livet och vi vet att matkontot för den lille kommer att sticka iväg ordentligt när den blir större.

 Ligga på rygg och hålla flaskan nästan själv brukar man göra som liten ekorre.

Ligga på sidan går också bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar